Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Glede er å tenke på at det nå nærmer seg konfirmantleir
Glede er å tenke på at det nå nærmer seg konfirmantleir

Glede er å tenke på at det nå nærmer seg konfirmantleir

Otterlei Bjerkeseth, Christel
2017-09-05
Om ikke altfor lenge fylles Solåsen leirsted av nok et konfirmantkull med innholdsrike og spennende dager i vente.

Med oss på leiren i år er vi så heldige å få med oss Per Bradley som leirprest og Svein Tore Sinnes som leirsjef. Det blir supernice. Her vil du få mye bra og inspirerende undervisning samt en god dose med underholdning og annet moro.

Brosjyrer og påmeldingsinformasjon er sendt ut til menighetene, så dersom du mangler leirbrosjyren etc. kan du altså finne den i din lokale menighet, eventuelt så finner du det nedenfor i artikkelen.

Transport og annen informasjon:

Leiren er fra torsdag 26 til søndag 29 oktober, og også i år vil det bli satt opp busser og biler ifm. denne reisen til og fra leirstedet. Vi avventer bestilling av busser til vi vet helt sikkert hva antall konfirmanter blir. Da slipper vi for mange og tomme busser på de ulike holdeplassene, men holdeplassene blir hvertfall: Oslo S, Larvik Jernbanestasjon, Torp Lufthavn og Horten Fergeleie. Detaljer rundt avreisetider vil bli sendt til menighetene som har konfirmanter så snart dette er spikret. Det som imidlertid er sikkert er at returen fra Solåsen Leirsted søndagen er kl 12:00 og det vil altså stå en leder på hvert busstopp på veien til Solåsen.

Selve leiren koster kr. 1750 + reise og betales i etterkant av leiren til den enkelte menighet. Egne priser for bussene finner du i leirbrosjyren.

Om dere trenger å få tak i Svein Tore kan dere nå han på epost: svein.tore.sinnes@gmail.com eller per telefon: 99364240. E-posten til Per er: per.bradley@metodistkriken.no om dere skulle hatt tak i han. Se ellers i brosjyren for mer informasjon.

Da gjenstår det bare å si: VELKOMMEN PÅ LEIR TIL SOLÅSEN LEIRSTED, VI GLEDER OSS TIL Å MØTE DERE!! :)

 

 

Relaterte dokumenter
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Metodistkirkens Kvinner inviterer til samlingshelg i Metodistkirken i Moss 2. til 3. november. Les mer
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Powered by Cornerstone