Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Aldri vært i Israel før, eller har lyst å dra igjen? Da børt du lese videre
Aldri vært i Israel før, eller har lyst å dra igjen? Da børt du lese videre

Aldri vært i Israel før, eller har lyst å dra igjen? Da børt du lese videre

2017-11-16
Er du ung leder mellom 18-35 år, glad i å reise og interessert i Israel? Kanskje er det du som får muligheten til å være med på denne opplevelsen?

Dette er en spennende mulighet der du reiser sammen med andre metodister på tur til Israel som en del av et pilgrims- og ledertreningsopplegg. Turen er fra slutten av mai til den første uken i juni 2018, fra 8-10 dager, så her får du noen berikende dager i Det Hellige land.

Du som søker må være medlem av the United Methodist Church og det er en fra hver sentralkonferanse som får reise. Fly, kost og losji blir dekket så dette er virkelig en anledning som bør gripes.

Søknadsfrist er 01. desember, om ikke så altfor lenge med andre ord. Så om dette virker å være noe for deg er det bare å sette i gang å søke. Den heldige som får reise får vite dette 20. desember.

Her kan du lese mer om reisen og hvordan du gjør det i forhold til søking.

Lykke til! :)

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Metodistkirkens Kvinner inviterer til samlingshelg i Metodistkirken i Moss 2. til 3. november. Les mer
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Powered by Cornerstone