Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Kvinnehelg i Moss Metodistkirke 2 - 3. november
Kvinnehelg i Moss Metodistkirke 2 - 3. november

Kvinnehelg i Moss Metodistkirke 2 - 3. november

2018-10-08
Velkommen til Kvinnehelg i Moss Metodistkirke med temaet "Fra hekling til hashtag - kvinner i menighet og ledelse i flere generasjoner".

Noen av spørsmålene og temaene som skal samtales om disse dagene er: Hvordan har kvinner vært med i etablering og ledelsen av Metodistkirkens menigheter i Norge? Hvilken rolle har kvinneforeningene spilt før, og hvilken rolle spiller de nå? Hvilke samlingspunkter har vi for alle generasjoner av kvinner i menighetene våre? 

I løpet av disse dagene får du blant annet se og høre mer av nyutdannede diakon Lisa Kristin Nielsen, MBU-leder Stephanie Buadu og rektor ved Metodistkirkens Teologiske Seminar, Hilde Marie Øgreid Movafagh. Nærmere program vil komme i løpet av de nærmeste dagene.

Helgen starter fredag ettermiddag kl, 17.30 i Metodistkirken i Moss. Overnatting i Moss må ordnes på egenhånd. Helgen koster kr. 300, som dekker middag fredag og lørdag, og lunsj på lørdag. Påmelding gjøres til camilla_gr@yahoo.com eller på tlf. 97542103. Påmeldingsfristen er 22.oktober. 

Arrangermentet er i regi av Metodistkirkens Kvinner. 


Hjertelig velkommen, gammel som ung!

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
I dagene 23. til 26. april er Det juridiske råd samlet i USA for å vurdere vedtakene i den ekstraordinære generalkonferansen. Les mer
En velsignet påske
12.04.2019
Powered by Cornerstone