Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Kvinnehelg i Moss Metodistkirke 2 - 3. november
Kvinnehelg i Moss Metodistkirke 2 - 3. november

Kvinnehelg i Moss Metodistkirke 2 - 3. november

2018-10-08
Velkommen til Kvinnehelg i Moss Metodistkirke med temaet "Fra hekling til hashtag - kvinner i menighet og ledelse i flere generasjoner".

Noen av spørsmålene og temaene som skal samtales om disse dagene er: Hvordan har kvinner vært med i etablering og ledelsen av Metodistkirkens menigheter i Norge? Hvilken rolle har kvinneforeningene spilt før, og hvilken rolle spiller de nå? Hvilke samlingspunkter har vi for alle generasjoner av kvinner i menighetene våre? 

I løpet av disse dagene får du blant annet se og høre mer av nyutdannede diakon Lisa Kristin Nielsen, MBU-leder Stephanie Buadu og rektor ved Metodistkirkens Teologiske Seminar, Hilde Marie Øgreid Movafagh. Nærmere program vil komme i løpet av de nærmeste dagene.

Helgen starter fredag ettermiddag kl, 17.30 i Metodistkirken i Moss. Overnatting i Moss må ordnes på egenhånd. Helgen koster kr. 300, som dekker middag fredag og lørdag, og lunsj på lørdag. Påmelding gjøres til camilla_gr@yahoo.com eller på tlf. 97542103. Påmeldingsfristen er 22.oktober. 

Arrangermentet er i regi av Metodistkirkens Kvinner. 


Hjertelig velkommen, gammel som ung!

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Bli med på festen! Les mer
Årboken 2019
09.07.2019
Da er årboken for 2019 lagt ut. Les mer
Da er det allerede klart hvem som skal utarbeide forslagene for årskonferansen 2020 om et fullt ut inkluderende syn på menneskelig seksualitet. Les mer
Powered by Cornerstone