Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Kvinnehelg i Moss Metodistkirke 2 - 3. november
Kvinnehelg i Moss Metodistkirke 2 - 3. november

Kvinnehelg i Moss Metodistkirke 2 - 3. november

2018-10-08
Velkommen til Kvinnehelg i Moss Metodistkirke med temaet "Fra hekling til hashtag - kvinner i menighet og ledelse i flere generasjoner".

Noen av spørsmålene og temaene som skal samtales om disse dagene er: Hvordan har kvinner vært med i etablering og ledelsen av Metodistkirkens menigheter i Norge? Hvilken rolle har kvinneforeningene spilt før, og hvilken rolle spiller de nå? Hvilke samlingspunkter har vi for alle generasjoner av kvinner i menighetene våre? 

I løpet av disse dagene får du blant annet se og høre mer av nyutdannede diakon Lisa Kristin Nielsen, MBU-leder Stephanie Buadu og rektor ved Metodistkirkens Teologiske Seminar, Hilde Marie Øgreid Movafagh. Nærmere program vil komme i løpet av de nærmeste dagene.

Helgen starter fredag ettermiddag kl, 17.30 i Metodistkirken i Moss. Overnatting i Moss må ordnes på egenhånd. Helgen koster kr. 300, som dekker middag fredag og lørdag, og lunsj på lørdag. Påmelding gjøres til camilla_gr@yahoo.com eller på tlf. 97542103. Påmeldingsfristen er 22.oktober. 

Arrangermentet er i regi av Metodistkirkens Kvinner. 


Hjertelig velkommen, gammel som ung!

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Kirke uten vegger
12.10.2018
Tema for Sommerfesten 2019 vil være «Kirke uten vegger». Brobyggeren har snakket med koordinator for Sommerfesten, Hilde Marie Movafagh, som er i full gang med forberedelsene. Les mer
Metodistkirkens Kvinner inviterer til samlingshelg i Metodistkirken i Moss 2. til 3. november. Les mer
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Powered by Cornerstone