Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Denne helgen skjer det litt av hvert av spennende ting. Endelig er ventetiden over :)
Denne helgen skjer det litt av hvert av spennende ting. Endelig er ventetiden over :)

Denne helgen skjer det litt av hvert av spennende ting. Endelig er ventetiden over :)

Otterlei Bjerkeseth, Christel
2018-10-25

Til helgen skjer det flere spennende ting. Blant annet er det den årlige konfirmantleiren på Solåsen leirsted hvor det er 51 påmeldte deltakere fra hele landet. Dette gleder vi oss til som alltid og lederteamet er superklare for en langweekend med en herlig gjeng flotte ungdommer. Leirsjef i år er Lars Fotland og med seg som prest har han Christina Thaarup. Dette blir rett og slett AWESOME! (bildet er fra en tidligere leir)

Bilde

Så er vi kjempefornøyde med å kunne meddele at vi nå til helgen er i gang med Timoteuskurs igjen. Etter et lite opphold er det fantastisk kjekt å være back on track og vi starter denne første helgen i Kragerø med lederteam bestående av bla. Bjørn Martin Broback, Anne-Linda og Kjell Morten Thorsen, Einar Drange, Inger og Harald Olsen. Det er 15 påmeldte Timoteusdeltakere og de skal få lære mer om Gud, Jesus, Den hellige ånd, lære mer om det å være en kristen, lære mer om det å stå i et fellesskap og å tjene sammen med andre. Og vi ønsker selvfølgelig også at de skal få med seg noen praktiske tips som kan være greit for en leder å ha med seg i hverdagen.

De neste to helgene for Timoteuskurs vil være den 11-13 januar 2019 og 08-10 mars 2019.

Bilde

I tillegg er det nå åpent for påmeldinger til nyttårsleiren. Det er også et høydepunkt som er veldig verdt å få med seg. Leiren er fra 28. desember - 1.januar på KRIK høyfjellssenter i Hemsedal og påmeldingsfristen er 01.desember. Vedlagt i artikkelen nedenfor her kan dere laste ned leirbrosjyren med det meste dere trenger av informasjon. Den kan dere også finne i deres lokale metodistkirker. Meld deg på nyttårsleiren og få en feiring du sent vil glemme.

Bilde                 Bilde

MBU føler seg virkelig privilegert og takknemlig for å være med å drive dette viktige arbeidet for de unge i menighetene våre. Og takk til alle dere der ute som er med å hjelpe oss på de forskjellige måtene enten det er gjennom frivillig arbeid, bønn eller økonomiske bidrag. Alt dette er med på å bidra til at en organisasjon kan fungere og utvikle seg, så det setter vi absolutt stor pris på!

Vi ønsker dere med dette en fin, velsignet helg. Og be gjerne for helgens arrangementer og de unge i menighetene våre.

 

Relaterte dokumenter
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Bli med på festen! Les mer
Årboken 2019
09.07.2019
Da er årboken for 2019 lagt ut. Les mer
Da er det allerede klart hvem som skal utarbeide forslagene for årskonferansen 2020 om et fullt ut inkluderende syn på menneskelig seksualitet. Les mer
Powered by Cornerstone