Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Har du enda ikke meldt deg på MBUs nyttårsleir? Da kan du gjøre det nå.
Har du enda ikke meldt deg på MBUs nyttårsleir? Da kan du gjøre det nå.

Har du enda ikke meldt deg på MBUs nyttårsleir? Da kan du gjøre det nå.

Otterlei Bjerkeseth, Christel
2018-11-21
Du har fortsatt mulighet til å melde deg på årets nyttårsleir. Dette pleier å være et høydepunkt for mange så her er det bare å få med deg vennene dine og hive dere med.

Bilde

Leiren er også i år på KRIK Høyfjellsenter i Hemsedal og foregår fra 28. desember- 1. januar og er for deg som er 15 år (9. klasse og oppover). Dette er en leir som vil passe bra for de fleste da vi har mye variert på programmet. For eksempel har man mulighet til å være i skibakken to av dagene, det blir underholdningskveld, bibeltimer, leker/aktiviteter, god festmiddag og Hemsedal Games bare for å nevne noe.

Man følger vanlig rutebuss som vil starte å gå fra Oslo bussterminal og hele veien frem til Hemsedal. Det er lurt å bestille bussbilletter på forhånd sånn at buss-selskapet vet om de må sette inn flere busser avhengig av hvor mange som skal være med bussen disse dagene.

Pris for selve leiren er 1850 kr og så betaler man ekstra for buss og evt. heiskort og leie av ski. Mer om dette og annen viktig informasjon finner du i leirbrosjyren som ligger vedlagt under artikkelen her.

Påmeldingsfristen er 01.desember så meld deg på i dag og sikre deg plass på det vi vil si er et av de kuleste arrangementene du kan være med på.

 

I videoklippet her får du en liten smakebit på moroa som venter deg:

 

Relaterte dokumenter
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Bli med på festen! Les mer
Årboken 2019
09.07.2019
Da er årboken for 2019 lagt ut. Les mer
Da er det allerede klart hvem som skal utarbeide forslagene for årskonferansen 2020 om et fullt ut inkluderende syn på menneskelig seksualitet. Les mer
Powered by Cornerstone