Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Nytt ansikt på MBU-kontoret.
Nytt ansikt på MBU-kontoret.

Nytt ansikt på MBU-kontoret.

2019-01-14
Lisa Kristin Nielsen har akkurat begynt på MBU-kontoret, i et vikariat for MBU-konsulent. Her er en liten egenpresentasjon så dere kan bli litt bedre kjent med henne!

Hei.

Lisa Kristin heter jeg, og sist uke hadde jeg min første arbeidsdag på Metodistkirkens hovedkontor. Her skal jeg få lov til å holde «MBU-skuta» på rett kjøl, ettersom Christel i slutten av måneden går ut i svangerskapspermisjon, og skal kose seg hjemme med sine lille prinsesse. Vikariatet mitt varer ut kalenderåret, så mange av dere kommer nok til å se navnet mitt idukke opp innimellom. Mine arbeidsoppgaver vil primært være å gjøre det samme som Christel gjør nå – men ettersom jeg kun har en 70% stilling, så blir litt mindre av ansvaret på meg, og litt mer på frivillige krefter i MBU. Det satser vi på at vi løser bra, og jeg håper på et godt samarbeid med dere alle rundt om i menighetene.

Men, hvem er jeg da egentlig? Noen av dere kjenner meg nok fra før, eller i det minste har sett navnet mitt. Men for veldig mange er jeg nok også en fremmed. Så her er en liten presentasjon:

Fult navn: Lisa Kristin Nielsen

Alder: 34

Fra: Opprinnelig fra Hønefoss, bor i Nannestad

Hjemmeliv: Forlovet med Ronny, og vi har til sammen tre katter.

Bakgrunn/Utdannelse: Bachelor som barnevernspedagog, og Master i diakoni (samt et par årsstudium her og der)

Arbeidserfaring: Saksbehandler i barneverntjenestens førstelinje i flere byer. Jobbet med ungdomsdiakoni i Skånland et år. Den siste tiden har jeg jobbet som barnearbeider i Metodistkirken i Moss, og vikar i to metodistmenigheter. Stillingen i Moss har jeg fortsatt, sånn at jeg tilsammen har tilnærmet full stilling.

Jeg gleder meg til dette året, og bli bedre kjent på kontoret og med dere alle. 

Hilsen Lisa Kristin

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
I dagene 23. til 26. april er Det juridiske råd samlet i USA for å vurdere vedtakene i den ekstraordinære generalkonferansen. Les mer
En velsignet påske
12.04.2019
Powered by Cornerstone