Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Bli med på påskeleir!
Bli med på påskeleir!

Bli med på påskeleir!

Nielsen, Lisa Kristin
2019-01-15
«Jo mere vi er sammen - jo gladere vi blir. For dine venner er mine venner, og mine venner er dine venner. Jo mere vi er sammen -jo gladere vi blir». Denne sangen har nok de fleste av oss sunget i en eller annen barnegruppe opp igjennom oppveksten. Og det er akkurat det årets påskeleir skal handle om. Den har fått navnet «Greater together», fordi det er akkurat det vi er – bedre sammen.

Er du over 16 år, og lurer på hva du skal gjøre i påsken? Da har vi et forslag til deg: Bli med til Danmark, og påskeleir. I samarbeid med vår søsterorganisasjon i Danmark MBUF, arrangerer vi felles påskeleir for ungdom. Denne blir fra 17. – 21. april, på Solborg leirsted. Solborg ligger flott til, en times kjøring fra København. Det er lett å komme seg til Solborg med tog fra flyplassen. Vi garanterer mange nye bekjentskaper, inspirerende tid med Jesus, nye (og gamle) venner, god stemning, kleine øyeblikk på grunn av språkproblemer, og fantastiske minner for livet! Stephanie Budau stiller som reiseleder for den norske troppen. Kom og bli med, dette blir bra!

 

Pris for oppholdet er 650kr, pluss reiseutgifter (som vil variere avhengig av hvor man bor). Vi jobber med å få på plass midler som kan dekke deler av reisen, men dette er ikke i orden enda, så vi kan ikke garantere noe. Mer informasjon om dette kommer så snart vi vet mer.

 

Hold av dagene, så kommer vi snart tilbake med informasjon om påmelding.

Vi håper dere vil være med på leir

Bilde!

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Bli med på festen! Les mer
Årboken 2019
09.07.2019
Da er årboken for 2019 lagt ut. Les mer
Da er det allerede klart hvem som skal utarbeide forslagene for årskonferansen 2020 om et fullt ut inkluderende syn på menneskelig seksualitet. Les mer
Powered by Cornerstone