Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Nytt elektronisk medlemssystem
Nytt elektronisk medlemssystem

Nytt elektronisk medlemssystem

2019-03-15
Den siste tiden har MBU begynt å implementere sitt nye digitale medlemsystem. Medlemssystemet er i bruk umiddelbart, og skal brukes til årets rapporteringer!

Med nye krav til lagring av personopplysninger, og for å lette arbeidet som gjøres rundt i lokallagene, har MBU besluttet å investere i et nytt proffesjonelt medlemssystem. Medlemssystemet er en del av Cornerstone, som blant annet også leverer MBUs hjemmesider. Medlemssystemet skal gjøre det både lettere og tryggere å oppbevare personopplysninger etter godkjent GDPR-standard. 

Alle lokallag skal ha fått tilgang til systemet, og kan legge inn informasjon om sine medlemmer. Fristen for medlemsregistrering for medlemmer i 2018, samt innlevering av årsrapport er 31.mars 2019. Når man har registrert medlemmer og levert årsrapport kan man også søke frifondsmidler innen denne datoen. Speidere søker frifond gjennom MBU, men rapporterer til NSF. 

Dersom du er ansvarlig for et lokkallag, og ikke har fått innloggingsinformasjon til Cornerstone, vennligst ta kontakt med MBU-konsulent på lisa.kristin.nielsen@metodistkirken.no snarest, så dette kan komme i orden. 

Bilde

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Den årlige samlingen for partnerne i vårt landsbyutviklingsprogram "Partnership in Development" er i gang her i Norge. Les mer
Bli fadder!
26.09.2019
Internutlysning på deltidstilling på hovedkontoret. Les mer
Powered by Cornerstone