Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Er du mellom 12 og 35 år? Generalkonferansen 2020 vil gjerne høre din stemme!
Er du mellom 12 og 35 år? Generalkonferansen 2020 vil gjerne høre din stemme!

Er du mellom 12 og 35 år? Generalkonferansen 2020 vil gjerne høre din stemme!

2019-03-19
Barn og unges stemmer er viktige for kirken vår, både nasjonalt og internasjonalt. Å gi unge mennesker gode plattformer, hvor de kan fortelle om sine opplevelser og dele sine tanker, er alltid noe vi må strekke oss etter å bli bedre på. Heldigvis finnes gode plattformer allerede, og en av de største plattformene er kanskje Generalkonferansen, hvor metodister fra hele verden møtes for å gjøre viktige veivalg for kirken vår.

Neste Generalkonferanse arrangeres i Minneapolis, Minnesota, USA den 5.-15.mai 2020, under temaet «og (jeg) jager fram mot målet, mot den seiersprisen som Gud fra det høye har kalt oss til i Kristus Jesus.» (Fil.3.14). I den anledning ønsker man å høre unge menneskers stemme omkring denne tematikken. Man kan sende inn bidrag på epost eller video, og de bidragene som blir utvalgt får invitasjon til å reise til Minneapolis for å holde et ca 12 minutters foredrag om sin opplevelse.

 

Du kan lese mer om hva som kreves for å levere inn ditt bidrag her:

https://www.umcyoungpeople.org/the-latest/the-young-peoples-address-at-general-conference-2020

 

Dersom du er interessert i å bidra er MBU gjerne behjelpelige i prosessen. Vi kan foreksempel hjelpe med å lese korrektur, hjelpe deg med oversettelser og kontakt, og/eller andre ting som skulle være krevende i søknadsprosessen.

 

Bare ta kontakt med MBU hvis Bildedet er noe du lurer på på epost: lisa.kristin.nielsen@metodistkirken.no

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Den årlige samlingen for partnerne i vårt landsbyutviklingsprogram "Partnership in Development" er i gang her i Norge. Les mer
Bli fadder!
26.09.2019
Internutlysning på deltidstilling på hovedkontoret. Les mer
Powered by Cornerstone