Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Påmeldingen til konferansen Gi Jesus videre er åpnet!
Påmeldingen til konferansen Gi Jesus videre er åpnet!

Påmeldingen til konferansen Gi Jesus videre er åpnet!

2019-03-29
22.-24 november 2019 arrangeres konferansen "Gi Jesus Videre" i Kristiansand. Konferansen er arrangert av FBU (Frikirkelige Barne- og ungdomsunion), som MBU er en del av. Påmelding til konferansen har nå åpnet, og er klar til å ta i mot din påmelding. Gunstige "earlybird"-priser gjelder for de som melder seg på tidlig.

Har du tenkt over at vi alle har fått troen fra et sted? For å bli kjent med Jesus har noen måtte fortelle deg om ham!  Kanskje har man vokst opp i kristne hjem eller hadde kristne familiemedlemmer? Andre har kanskje en kristen venn, kjæreste eller nabo, som fortalte dem om Jesus, eller tok dem med på kristne arrangement? Kanskje var det på et arrangement at man møtte en trygg søndagsskolelærer, en flink ungdomsleder eller en flink musiker, som fikk troen til å vokse? Nettopp denne kjeden av mennesker, som har delt budskapet om Jesus, er bakgrunnen for konferansetemaet "Gi Jesus videre". 

"Gi Jesus videre" er konferansen for alle som jobber med barn og unge, som er ansatt, er frivillige, er foreldre, er åndelige foreldre, eller ønsker å være en eller flere av disse delene. "Gi Jesus videre" har noen fellessamlinger, men også veldig mange forskjellige seminarer du kan velge mellom, slik at du setter sammen en konferansepakke som passer for akkurat deg, og den hverdagen du står i. Egne seminarer med fokus på forskjellige aldersgrupper, barn- og unge med spesielle behov, migranter, diakoni, trosopplæring i hjemmet, eller egne seminarer for pastorer er noe av det man kan velge mellom. På denne måten kan alle finne som passer seg. Men husk: vær tidlig ute, for de mest spennende seminarene fyller seg opp først.   

Du kan lese mer om konferansen på konferansens nettsider https://www.gijesusvidere.no/ eller finn oss på facebook eller instagram. 

Dette er verd å få med seg!

PS: Det er mulig å søke kompetansemidler fra Metodistkirken for å dekke ulike arrangement. 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Bli med til Mysen
09.07.2020
Går du med en menighetsplanter i magen? Eller kanskje du har lyst til å starte et husfellesskap? MNA koordinerer et ni måneders treningsprogram for deg som vil lære mer. Les mer
Powered by Cornerstone