Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>MBU og misjonen ønsker seg brukte leker! Har du noen vi kan arve?
MBU og misjonen ønsker seg brukte leker! Har du noen vi kan arve?

MBU og misjonen ønsker seg brukte leker! Har du noen vi kan arve?

2019-06-11
Påmeldingene til årets sommerfest renner inn, og planleggingen er i god gang. I år har MBU og Misjonen sammen kommet på en god ide! Har du, eller kjenner du noen som har leker som er vokst fra? Da kan det være at du kan hjelpe oss.

Gjenbruk er en god idè. Det sparer både penger, miljø, og kanskje frigjør det plass i en garasje eller bod? Har du noen leker liggende i en kjeller eller på et loft, som fortjener nytt liv og nye lekekamerater? Da vil vi gjerne at du tar kontakt med oss! 

Misjonen og MBU tar imot brukte leker, og tenker å benytte dem til tre ting:

1) Noen av leirene våre kunne trengt noe nytt. Dette gjelder særlig miniorleir, hvor "inneleker" blir brukt i hente/leveringssituasjoner.

2) Vi vil gjerne ha et brukt-leke-torg på misjonsmarkedet på sommerfesten, der barn kan gi bort/ha med seg sine brukte leker som de har vokst fra, og kanskje kjøpe noen nye som andre har donert.

3) Leker er alltid poplært når misjonen besøker våre samarbeidsland. Leker som ikke blir solgt eller behøves til leir blir derfor tatt med ut til våre samarbeidsland når misjonen er på reise, og gitt til for eksempel skoler eller barnehjem.

Særlig duplo, biler, togbane, lekemat/kjøkkenutstyr, enkle puslespill (4-24 brikker) og bøker er på ønskelisten, men også mye annet kan være aktuelt. Leker som er lette å holde rene er veldig fint, da de kan passere mange barnehender og -munner både på leir, skoler eller barnehjem. Vi ønsker derfor helst ikke kosedyr.

Har du noe? Ta det enten med direkte på sommerfesten, eller ta kontakt med Lisa Kristin på telefon 995 76 320, eller e-post: mbu@metodistkirken.no , så ser vi om vi kan hjelpe hverandre!

 

 

 

Bilde

Powered by Cornerstone