Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Vil du inspirere andre? Fortell om hva dere driver med i din menighet!
Vil du inspirere andre? Fortell om hva dere driver med i din menighet!

Vil du inspirere andre? Fortell om hva dere driver med i din menighet!

2019-04-08
Hver eneste dag skjer det morsomme, spennende, herlige og utfordrende aktiviteter for barn og unge rundt om i hele landet. Driver din menighet et barne- og/eller ungdomsarbeid som kan være til inspirasjon for andre? Fortell oss om det da vel!

Menighetene våre er veldig forskjellige. Noen menigheter har store barne- og ungdomsgrupper, og kan ha veldig aldersspesifikke aktiviteter. Andre menigheter har kanskje mindre grupper hvor aldersspennet er ganske stort.  Men uansett om menigheten du går i er stor eller liten, så vet vi i MBU at det drives utrolig mye flott arbeid der ute i menighetene våre.

Ofte feirer vi de store "happeningene" -og det er vel og bra. Men hva med arbeidet som drives dag for dag, uke for uke? De blir ofte forbigått i stillhet, selvom det ofte er disse samlingene som er de viktigste trosopplæringsarenaene vi har! Derfor slår MBU nå et slag for hverdagen. For de lokale tiltakene og våre lokale helter, som innimellom kan føle seg veldig alene. For trosopplæringen som skjer uke etter uke, år etter år. Disse tiltakene vil vi gjerne høre om - og vi vil at andre menigheter skal få høre om dem, så vi kanskje kan lære av hverandre! La oss informere og inspirere. Kanskje er det en annen menighet der ute som har lyst til å starte et arbeid noe liknende det dere har i deres menighet, og som kan bli inspirert av deres historie? Kanskje har de noen spørsmål, som dere kan svare på, fordi dere har hatt de samme spørsmålene? 

Skriv en kort (eller lang) beskrivlse av en av aktivitetene dere har i deres menighet, og send det til MBU-kontoret på mbu@metodistkirken.no , så kan vi dele inspirasjonen her på våre hjemmesider! Og dere: slike saker gjør seg ekstra godt med noen bilder, så send gjerne med det også - bare husk å få tilatelse til å bruke bildene først. :)

 

Bilde

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Bli med til Mysen
09.07.2020
Går du med en menighetsplanter i magen? Eller kanskje du har lyst til å starte et husfellesskap? MNA koordinerer et ni måneders treningsprogram for deg som vil lære mer. Les mer
Powered by Cornerstone