Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Landsmøte og korpsting 2020 - Hold av datoen!
Landsmøte og korpsting 2020 - Hold av datoen!

Landsmøte og korpsting 2020 - Hold av datoen!

2019-05-21

Noen av dere har kanskje sett at det har sneket seg inn en ny dato i metodistkalenderen? Planleggingen av MBUs landsmøte og MS korpsting 2020 er nemlig i gang, og denne gangen er det Horten som har invitert oss på besøk.

Mer informasjon, program og liknende kommer etterhvert, men i første omgang er det viktig at dere som skal være med på landsmøtet holder av datoen  fredag 27.mars - søndag 29.mars 2020. 

Er du usikker på hvem som skal være med på landsmøtet fra din menighet? Her er en oversikt. 

Følgende møter med tale-, forslags- og stemmerett:  Fra hvert BUR/annet lokalt fellesråd/menighet: BUR-leder/koordinator og en valgt representant, samt en representant for hvert 50. registrerte medlem i MBU pr. 31.12 året før. Minst 1/3 av representantene(ut over BUR-leder) må være under 25 år. Alle medlemmer over 12 år i en av de registrerte enhetene innen det lokale BUR, kan velges som utsendinger til Landsmøtet. Regioner som har distrikts- eller fylkeslag kan sende en representant fra styret. To representanter fra korpsstyret for Metodistkirkens Speiderkorps.

Følgende møter med tale- og forslagsrett:  Landsstyrets medlemmer, MBUs konsulent, Metodistkirkens biskop og tilsynsmenn, leder eller en annen representant fra Metodistkirkens hovedstyre.

Følgende møter med talerett:  Medlemmer av MBU som registrerer seg som deltaker på Landsmøtet. Ansatte barne- og ungdomsarbeidere i Metodistkirkens menigheter. Andre personer invitert av Landsstyret

 

Vi gleder oss til å se dere!

 

Bilde

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Den årlige samlingen for partnerne i vårt landsbyutviklingsprogram "Partnership in Development" er i gang her i Norge. Les mer
Bli fadder!
26.09.2019
Internutlysning på deltidstilling på hovedkontoret. Les mer
Powered by Cornerstone