Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Landsmøte og korpsting 2020 - Hold av datoen!
Landsmøte og korpsting 2020 - Hold av datoen!

Landsmøte og korpsting 2020 - Hold av datoen!

2019-05-21

Noen av dere har kanskje sett at det har sneket seg inn en ny dato i metodistkalenderen? Planleggingen av MBUs landsmøte og MS korpsting 2020 er nemlig i gang, og denne gangen er det Horten som har invitert oss på besøk.

Mer informasjon, program og liknende kommer etterhvert, men i første omgang er det viktig at dere som skal være med på landsmøtet holder av datoen  fredag 27.mars - søndag 29.mars 2020. 

Er du usikker på hvem som skal være med på landsmøtet fra din menighet? Her er en oversikt. 

Følgende møter med tale-, forslags- og stemmerett:  Fra hvert BUR/annet lokalt fellesråd/menighet: BUR-leder/koordinator og en valgt representant, samt en representant for hvert 50. registrerte medlem i MBU pr. 31.12 året før. Minst 1/3 av representantene(ut over BUR-leder) må være under 25 år. Alle medlemmer over 12 år i en av de registrerte enhetene innen det lokale BUR, kan velges som utsendinger til Landsmøtet. Regioner som har distrikts- eller fylkeslag kan sende en representant fra styret. To representanter fra korpsstyret for Metodistkirkens Speiderkorps.

Følgende møter med tale- og forslagsrett:  Landsstyrets medlemmer, MBUs konsulent, Metodistkirkens biskop og tilsynsmenn, leder eller en annen representant fra Metodistkirkens hovedstyre.

Følgende møter med talerett:  Medlemmer av MBU som registrerer seg som deltaker på Landsmøtet. Ansatte barne- og ungdomsarbeidere i Metodistkirkens menigheter. Andre personer invitert av Landsstyret

 

Vi gleder oss til å se dere!

 

Bilde

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Nå kan du lese tilsynsprestenes tale på forhånd. Den vil ikke bli lest på konferansen. Les mer
Det er lagt ut mye viktig informasjon for Årskonferansen 2019. Les mer
Powered by Cornerstone