Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Du kan hjelpe MBU! Spons en leder!
Du kan hjelpe MBU! Spons en leder!

Du kan hjelpe MBU! Spons en leder!

2019-06-04
Barne- og ungdomsarbeid er noe av det viktigste arbeidet vi gjør. Og en viktig del av det nasjonale barne- og ungdomsarbeidet som drives er sommerleirene våre! Visste du at du nå kan bidra til at MBUs leirer blir enda bedre, ved å sponse en leder?

Å arrangere leir koster dessverre en del penger. Derfor jobbes det stadig for å holde kostnadene nede, så flest mulig skal ha mulighet til å reise på leir. Selv om ingen av MBUs leirsjefer eller ledere får betalt for å være med på leir, så er MBUs filosofi at det heller ikke skal koste noe å være med som leder på leir. Dette betyr at MBU dekker reise, opphold og mat for sine ledere. 

Vi vet at det er mange ute i menighetene våre som brenner for barn og unge. Vi vet også at mange av disse menneskene av forskjellige grunner ikke har mulighet til å være ledere på leir. Da kan man likevel ha mulighet til å sørge for at vi kan holde leirprisene nede, ved å betale deler av oppholdet til en av de som har mulighet til å stille som leder i år. 

Det er tre muligheter for å sponse en MBU-leder:

1) Dersom du selv skal melde deg på sommerfesten, så kan du huke av på "spons en leder"-valget i påmeldingsskjemaet. Her er det tre forskjellige beløper du kan velge mellom.

2) Dersom du har vipps, kan du bruke Sommerfestens vippsnummer. Velg "kjøp og betal" på forsiden av Vipps, tast inn nummeret 117714 og velg "Metodistkirkens Sommerfest", velg "Spons en leder", legg inn valgfritt beløp. Trykk deretter på "handlekurv" (orange oval nederst på skjermen), sjekk at beløp og formål er rett før du trykker "klar til å betale", og deretter "send".

3) Bruker du vanlig bankkonto, kan valgfritt beløp overføres til Sommerfestens konto 3000 18 51132 . Merk innbetalingen "Spons en MBU-leder"

Ps: Vi vet også at det er mange som støtter leirdeltagere på andre måter, og som bidrar til sitt lokale barne- og ungdomsarbeid på denne måten. Tusen takk til dere også, dere gjør en fantastisk jobb!

 

Bilde

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Powered by Cornerstone