Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Er du ung og vil på tenleir i sommer? Kanskje er dette nye tilbudet noe for deg?
Er du ung og vil på tenleir i sommer? Kanskje er dette nye tilbudet noe for deg?

Er du ung og vil på tenleir i sommer? Kanskje er dette nye tilbudet noe for deg?

2019-06-07
Norge er et langstrakt land, og å komme seg på leir kan inkludere mange bytter av fly, tog og buss dersom man reiser kollektivt. For noen unge (og kanskje enda mer, noen unges foreldre) kan dette oppleves som en ganske skummelt, og kanskje til og med være det som gjør at man ikke kommer på leir. Derfor forsøker vi i år noe nytt: En leder som kan følge tenleirdeltagere fra Gardermoen til Fredtun.

Vår flotte følge-leder i år heter Ingrid Hjerpseth. Gjennom resten av sommerfesten skal hun være leder på tweensleir, men før hun kommer så langt skal hun ta med seg tenleirdeltagere fra Gardermoen. Dette er et tilbud både for de som syns det er en ekstra trygghet å reise sammen med noen, og de som bare syns det er hyggeig å reise som en del av en gjeng! 

Ingrid og resten av gjengen planlegger å reise fra Oslo Lufthavn med toget som går til Larvik onsdag 24. juli kl 16.13. Dette er likevel ikke skrevet helt i stein. Det kan alltid oppstå uforutsette ting, slik som at fly kan være forsinket.  Dersom slike ting skjer, så venter de selvsagt med å reise til alle påmeldte har kommet. Ingrid hjelper også med å kjøpe biletter på Gardermoen, slik at man får rett billett til rett tog.

Ønsker du å reise sammen med Ingrid? Da sender du en e-post til mbu@metodistkirken.no og skriver når du ankommer Gardermoen, og hvilket telefonnummer du kan nåes på - så sørger Ingrid for å få deg trygt til sommerfesten!

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Powered by Cornerstone