Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Er du ung voksen, vil knytte kontakter og lære mer om kirken vår? Selvsagt!
Er du ung voksen, vil knytte kontakter og lære mer om kirken vår? Selvsagt!

Er du ung voksen, vil knytte kontakter og lære mer om kirken vår? Selvsagt!

2019-09-16
Selvsagt! er et samarbeidsprosjekt mellom Metodistkirkens teologiske seminar og MBU. Her inviteres unge voksne til påfyll, samtale og fellesskap. Det er planlagt samlinger rundt om i hele Norge, men først ut er Oslo, lørdag 19.oktober. Vel møtt!

Hva i Metodistkirken er viktigst for deg? Hvordan stemmer det Metodistkirken er med det du selv står for? Hva slags kirke har du lyst til å høre til i?

Metodistkirkens teologiske seminar og MBU inviterer unge voksne i Oslo og omegn til en ettermiddag med påfyll, fokus på fellesskap og gode samtaler. der vi sammen skal prøve å svare på disse spørsmålene.

Kjenner du godt til metodistkirken? Eller har du så vidt hørt om den? Kanskje du bare er nysgjerrig på hva som skiller metodistkirken fra andre kirker? Uansett er du hjertelig velkommen til å tilbringe denne dagen sammen med oss. Arrangementet koster 100kr. 

Plakat med detajert program finner du som vedlagt fil nederst i denne artikkelen. 

Link til arrangementet på facebook: https://www.facebook.com/events/398339970876553/

Påmeldingsskjema finner du her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvjqQEMH9dDSDaM_E3h-1COLUF5z3Yt7EUUNOfYps0uahdeA/viewform

Relaterte dokumenter
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Bli med til Mysen
09.07.2020
Går du med en menighetsplanter i magen? Eller kanskje du har lyst til å starte et husfellesskap? MNA koordinerer et ni måneders treningsprogram for deg som vil lære mer. Les mer
Powered by Cornerstone