Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Bli med Hanna og Hannah på nyttårsleir!
Bli med Hanna og Hannah på nyttårsleir!

Bli med Hanna og Hannah på nyttårsleir!

2019-11-27
Fristen for å melde seg på årets nyttårsleir nærmer seg. Vi i MBU har snakket med de erfarne nyttårsleir-deltagere Hannah Burkeland og Hanna Hjerpseth om hva som gjør at de skal være med på leir i år igjen, og hvorfor de mener andre skal melde seg på.

Hanna og Hannah forteller at de begge har vært med på nyttårsleir alle årene de har kunnet. Siden grensen er det året du blir konfirmant, betyr det at de begge nå ser frem til sin femte nyttårsleir i MBUs regi. Jeg gleder meg like mye i år som jeg har gjort de andre årene forteller Hannah. Hanna er enig. Det er utrolig gøy å være der, og det hadde ikke blitt det samme å være et annet sted sier hun. De nevner begge mange aktiviteter som de pleier gjøre. Hemsedal-Games, kjøre slalåm, kose seg med boblebad, snøaktiviteter, brettspill, quiz, lovsangskvelder og bønnevandring. «Det er vanskelig å snakke om dette uten å bli alt for gira» forteller Hannah. «Det er jo nyttårsleir vi snakker om, og overtenning er vel velkjent». De beskriver begge et miljø hvor det er lett å få nye venner, og hvor man kan opprettholde vennskap man har fått på andre leirer. De har begge venner fra hele Norge de gleder seg til å se igjen på årets leir.

Likevel understreker begge jentene at det ikke bare er det praktiske man gjør på leir som er viktig.  «Det er vanskelig noen ganger å la Jesus være en del av hverdagen» sier Hanna. «Så jeg gleder meg til å komme på leir for å fokusere på Han på et sted der alle er akseptert og respektert uansett hvem man er eller hva man tror». Hannah er enig. «Jeg tror denne bobla for mange er en re-load, som er avgjørende for å ta vare på Gudsrelasjonen, og derfor er den så viktig.».

«Det jeg gleder meg mest til må være å få være med vennene mine, inkludert Jesus» sier Hanna. «Fellesskap sammen med andre på lik alder er viktig og bra. Det er fint å få oppleve balansen mellom å snakke om det som kanskje er vanskelig, og å kose oss, synge, få nye venner, leke og feire sammen». «Jeg kan egentlig ikke se for meg å feire nyttårsaften uten Hemsedal-Games og å stå utenfor leirstedet å telle ned til det nye året» legger Hannah til.

Hannah og Hanna vil gjerne ha med både nye og gamle venner til Hemsedal i år! Og bare for sikkerhets skyld: Det går fint an å melde seg på leir om man heter noe annet enn Hanna(h) også!

Sees i Hemsedal.

 

Bilde

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Powered by Cornerstone