Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Vær med å påvirke - bli med på MBUs landsmøte!
Vær med å påvirke - bli med på MBUs landsmøte!

Vær med å påvirke - bli med på MBUs landsmøte!

2020-01-31

Vi i MBU håper mange av dere har satt av helgen 27.-29. mars, for da er det nemlig MBUs landsmøte, og vi vil ha med akkurat DEG!

MBU har landsmøte hvert annet år, og det er på disse møtene de viktige tingene om MBU og MBUs fremtid avgjøres. Her velger vi for eksempel hvem som skal være lederen vår de neste årene, hvem som skal sitte i styret, og hva som skal stå i lovene våre. I år har vi blitt så heldige at vi har blitt invitert til Horten, og skal ha Landsmøtet der! Sakspapirene til møtet vil bli lagt ut på MBUs hjemmesider, slik at alle kan lese dem og være forberedt. De skal være klare for utsending senest 26. februar. 

Alle BUR (Barne- og ungdomsråd) skal ha fått en egen e-post med informasjon om hvem de skal sende som delegater til landsmøtet. Men selv om man ikke er delegat, så har man likevel mulighet til å være med. Da kan man være med som "observatør". En observatør får lov å være med på alt, og har talerett i sakene vi diskuterer - men de har ikke lov å stemme på forslagene. Det skjer også masse sosialt i løpet av helga, både alene og sammen med Metodistkirkens speiderkorps, og det er selvfølgelig også observatørene velkommen til å være med på.  


Her er noen forklaringer på hvordan du lettest kommer deg til Horten:  

Fra Gardermoen: Tog til Oslo S, tog fra Oslo S – Moss, ferge Moss – Horten. Gangavstand til kirken
Med Vestfoldbanen: Tog til Skoppum, avhengig av ankomsttid vil man måtte reise kollektivt inn til Horten eller bli hentet på Skoppum.
Tog via Drammen: Tog til Skoppum, avhengig av ankomst vil man måtte reise kollektivt inn til Horten eller bli hentet på Skoppum.

 

Overnattingsmuligheter: I utgangspunktet satser vi på å få til privat innkvartering for alle deltagere. Dette betyr at dersom du kjenner noen i Horten, så kan du velge å bo hos dem – eller du sier fra til oss i MBU, og så avtaler vi med noen du kan bo hos. Dere markerer enkelt på påmeldingen som er vedlagt her om dere selv finner sted å bo, eller om dere vil at MBU skal finne noe for dere.
 

Påmeldingen under sendes/mailes til MBU-kontoret innen 1.mars 2020
Har du spørsmål kontakter du MBU enten pr mail: mbu@metodistkirken.no eller telefon: 98673478

 

Sees på Landsmøtet!

Relaterte dokumenter
Powered by Cornerstone