Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Invitasjon til innspillsmøte med Oslo kommunes tros- og livssynsutvalg
Invitasjon til innspillsmøte med Oslo kommunes tros- og livssynsutvalg

Invitasjon til innspillsmøte med Oslo kommunes tros- og livssynsutvalg

2020-01-31
Er du mellom 13 og 20 år? Da ønsker Oslo kommunes tros- og livssynsutvalg å høre hvordan det er å vokse opp i Oslo når man har en religion, en tro eller et livssyn. Eller når man ikke har det.

Oslos tros- og livssynsutvalg ønsker å høre dine tanker og refleksjoner rundt det å ha en tro, et livssyn eller tilhøre en religion. Like relevant er dette møtet også for de som ikke har det. Utvalget ser på hvordan det er å vokse opp i Oslo i dag enten man har en tro eller ikke og hvilken rolle troen/livssynet har blant ungdom i dag og evt. hvilken rolle den bør ha i fremtiden. Man ønsker blant annet å kartlegge hva kommunens rolle i dette skal være, enten det skulle dreie seg om for eksempel skole, fritidsaktiviteter eller andre aktiviteter i nærmiljøet. Da trenger de dere unges stemme og innspill for å gjøre en best mulig kartlegging og komme til best mulig slutninger. 

Dersom du har lyst og mulighet er du altså veldig velkommen på innspillsmøte tirsdag 4. februar kl. 17:00-19:00 på rådhuset i Oslo. 

Påmelding gjøres til denne epostadressen: trosutvalget@byr.oslo.kommune.no.

Invitasjonen ligger vedlagt nederst i artikkelen. 

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Kabinettet kommer med følgende melding: Les mer
Forhåndsbestilling av logo-klær er nå i gang. Her kan du lese mer: Les mer
Her kan du følge digitale gudstjenester denne helgen: Les mer
Powered by Cornerstone