Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Møt Ellen, vår nye MBU-konsulent
Møt Ellen, vår nye MBU-konsulent

Møt Ellen, vår nye MBU-konsulent

2020-06-03
Ettersom begge våre MBU-konsulenter skal over i nye utfordringer fra høsten av, har MBU vært i prosess for å finne en ny konsulent.

Vår nye MBU-konsulent heter Ellen Irene Klepaker. Hun kommer fra Larvik, og det er også der hun bor. Hun har en deltids kontorstilling i Metodistkirken der, og den skal hun fortsette med, selv om hun nå også skal jobbe for oss som MBU-konsulent. Ellen har bakgrunn fra markedsføringsarbeid, og har jobbet på folkehøyskole. Hun brenner også for misjon, og har ikke mindre enn tre ganger vært i Dumka i India for å besøke misjonsarbeideidet som Normisjon driver der.

Ellen forteller at hun gleder seg til å bidra til utviklingen av barne- og ungdomsarbeidet i kirken, og ønsker gjerne å se hva menighetene rundt i landet finner på av morsomme og inspirerende ting. Hun brenner for frivillighet, og er opptatt av å kunne være en støtte for de som står på i sine menigheter for å skape gode miljøer for barn og unge.

Ellen forteller at hun liker å finne på artige og nye ting, og det kan vi i MBU skrive under på. Hun er en aktiv dame som blant annet kan skryte på seg en tredjeplass i nordisk mesterskap - og en sjetteplass i VM i kinball, samt 21. plass i VM i crossminton. Begge idrettene måtte i hvert fall nåværende konsulent google for å vite hva var. Men hun er også god på andre mer kjente idretter, som skøyter og fotball. Hun kan til og med skryte av å ha vært fakkelbærer under OL i 2006, da hun løp med fakkelen i Bologna Italia.

Både vi i MBU, og i kirken for øvrig gleder oss til å bli bedre kjent med Ellen, og er veldig fornøyde med å ha fått henne med på laget! Ellen tiltrer stillingen som MBU-konsulent 1.august.

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Powered by Cornerstone