Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Lær mer om MBU-Banken
Lær mer om MBU-Banken

Lær mer om MBU-Banken

2020-10-12

I tiden frem mot MBU-dagen 22.nnovember ønsker vi å vise frem noe av det vi i MBU gjør, men også hvordan det er mulig å støtte vårt arbeid. Først ut er vår MBU-bank.

Når dere sender deres ungdommer på leir med Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund, så blir disse leirene gjennomført med midler som MBU får fra sine faste givere. Midlene som kommer inn til MBU-Banken (det som tidligere het 50-øres banken) går til deres ungdommer slik at de kan dra på leir med lavest mulig egenandel, med best mulig kvalitet. Jo flere givere vi har, jo flere ressurser kan MBU bruke i løpet av året.

I løpet av det siste året ser vi en nedgang i inntektene til MBU-Banken. Dermed ser vi også viktigheten av å ha faste givere. På bakgrunn av dette utfordrer vi dere BUR-ledere til å informere om denne muligheten for å støtte MBU i deres menigheter.

Gaver gitt via MBU-Banken kan bli gitt med Skattefradrag.

 

Ønsker du mer informasjon om MBU-banken eller hvrodan du kan støtte vårt arbeid. Sjekk ut https://mbu.no/stott-oss eller kontakt vår MBU-konsulent, Ellen Irene Klepaker. ellen.irene.klepaker@metodistkirken.no eller mobil: 926 83 154

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Powered by Cornerstone