Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Ressurser>Skjemaer>Medlemsregistrering MBU lokallag :)

Medlemsregistrering MBU lokallag :)

2015-09-26

Det er klart for ny medlemsregistrering. Og for deg som har gjort dette før, så vil du etterhvert som du leser deg gjennom skjemaene, merke deg at det er blitt gjort et par småendringer. For deg som ikke har gjort dette tidligere, håper vi at rettledningen er grei og oversiktlig slik at det går greit å fylle ut skjemaene.

Utfylte skjemaer skal leveres inn til BUR-leder/kontakt for så å sendes samlet, sammen med svarskjemaet som BUR – leder/kontakt fyller ut og signerer, til MBU kontoret. 

Skjemaene må være sendt innen 31. mars. Speidergruppene sender som vanlig inn til Norges Speiderforbunds medlemssystem innen 31.mars.

 

Det søkes om frifondstøtte sammen med medlemsregistreringen. Dermed tar vi med litt informasjon om dette her også, i tillegg til at det står under frifondfanen på nettsiden.

 

For dere som skal ha driftsstøtte, holder det at dere bare setter et kryss på dette i årsrapporten. Trenger ikke sende søknad på dette. NB: For speidergruppene ligger der vedlagt et eget ark for dere som skal ha driftstøtte da det pr nå ikke er et eget punkt for frifond i årsrapportene.

Frist for å sende inn dette er 31 mars. Speiderne leverer i utgangen av mars sammen med kopi av årsrapporten som sendes NSF. Søknad om oppstartsmiddler kan gjøres hele året.

 

Ta en titt på retningslinjene til frifond da det er gjort noen endringer fra tidligere.

Vedlagt finner dere skjemaene som skal fylles ut. Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med MBU-kontoret.

Relaterte dokumenter
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
HR-rådgiver ansatt
09.12.2019
Det er ansatt en sentral HR-rådgiver for de ordinerte. Les mer
Les hva kabinettet og hovedstyreleder skriver om saken mot biskop emeritus Gunnar Stålsett. Les mer
Nasim, som er medlem av Metodistkirken på Lillestrøm, blir ikke trodd av UNE og står i fare for å bli kastet ut til Iran. Les mer
Powered by Cornerstone